ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΑΜΟΣ
Το AMARYLLIS catering από την ίδρυσή του , δραστηριοποιήθηκε και εξειδικεύεται στις γαμήλιες δεξιώσεις . Συνειδητοποιώντας τον ανεπανάληπτο χαρακτήρα μιας γαμήλιας δεξίωσης στρέφουμε την φροντίδα μας στην αισθητική και άψογη οργάνωση της.

Έμπειρο δίκτυο συνεργατών , σύγχρονος εξοπλισμός , ειδυλλιακοί χώροι , πρωτότυπες λύσεις παράλληλα με την υψηλή γαστρονομία και μια τεράστια ποικιλία γεύσεων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εφάμιλλο των ονείρων σας.

Ακολουθώντας το αυστηρό χρονοδιάγραμμα με διαρκείς επιθεωρήσεις και πιθανές αλλαγές , υπάρχει άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της περίστασης , δηλαδή το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε την ημέρα των ονείρων σας .

Με σεβασμό στους καλεσμένους και τον προϋπολογισμό σας , υπογράφουμε την επιτυχία της άψογης γαμήλιας δεξίωσης … της δικής σας!

Δώστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!
Κ. Καραμανλή 151, Τηλ.: 2310 310 508, email: [email protected]
Wedding Thessaloniki, Catering Thessaloniki, ΓΑΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Γάμος Θεσσαλονίκη,Γαμος Θεσσαλονικη,γάμος θεσσαλονίκη,γαμος θεσσαλονικη,Κέτερινγκ Θεσσαλονίκη catering ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κετερινγκ θεσσαλονικη,catering θεσσαλονίκη,catering θεσσαλονικη