ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
VIP DINING

Ένα παραμυθένιο δείπνο..για μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας..Ενα γεγονός που θα θυμάστε για πάντα.. Εμείς, στο Amaryllis Catering, φροντίζουμε γι’ αυτό..Και ετοιμάζουμε για εσάς το υπερπολυτελές δείπνο σε οποιαδήποτε παραλία..βουνό..και όχι μονό.

Το όνειρο ξεκινά..με ένα μοναδικό σκηνικό που στήνεται αποκλειστικά για εσάς από τον διακοσμητή μας..

Με gourmet πιάτα από τον προσωπικό σας σεφ που μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας..Με το δικό σας battler να σας σερβίρει και να προλαβαίνει κάθε σας επιθυμία..υπό το φως των κεριών , δίπλα στο κύμα…με μελωδίες από πιάνο , βιολιά ή σαξόφωνο..

Το παραμυθένια δείπνο , που μπορεί να συνοδεύεται από μια πρόταση γάμου , από την ανακοίνωση ενός χαρούμενου γεγονότος στο ταίρι σας ή απλά , να είναι ένα δώρο προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους , θα αποτελέσει μια διαφορετική , ανεπανάληπτη εμπειρία και θα σας μείνει αξέχαστη.. Όταν η φαντασία δημιουργεί.. Τότε η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.. και η συνέχεια ονειρεμένη, αφού υπάρχει δυνατότητα λιμουζίνας για τη μεταφορά σας καθώς και διαμονής σε σουίτα κοντινού ξενοδοχείου , αν το επιθυμείται.

Η deluxe υπηρεσία μπορεί να περιλαμβάνει εώς και 8 άτομα και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος θέλετε και για οποιαδήποτε περίσταση.

Ενημερωθείτε για τις προτάσεις μας .

Δώστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!
Κ. Καραμανλή 151, Τηλ.: 2310 310 508, email: [email protected]
Wedding Thessaloniki, Catering Thessaloniki, ΓΑΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Γάμος Θεσσαλονίκη,Γαμος Θεσσαλονικη,γάμος θεσσαλονίκη,γαμος θεσσαλονικη,Κέτερινγκ Θεσσαλονίκη catering ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κετερινγκ θεσσαλονικη,catering θεσσαλονίκη,catering θεσσαλονικη