ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΑΠΤΙΣΗ

Χρώματα, παιχνίδια , μουσική , πολλά χαρούμενα χαμόγελα και βέβαια, εδέσματα, άριστης ποιότητας το «AMARYLLIS» catering είναι αρμόδιο να σας καθοδηγήσει σε ακόμα μία σημαντική περίσταση της ζωής σας…. Τα μικρά σας αγγελούδια αξίζουν πάντα και μόνο το καλύτερο .

Πολύχρωμα menu , φρέσκα υλικά και νόστιμες λιχουδιές , για μικρούς και για μεγάλους , δεν μπορούν παρά μόνο να στολίσουν την όμορφη διάθεση σας και να συμβάλουν στη φιλοξενία των καλεσμένων σας .

Και όσον αφορά τη διασκέδαση….επιτελείο συνεργατών μας μπορεί να φροντίσει την διασκέδαση των παιδιών με ειδικά happenings από εξειδικευμένους διασκεδαστές κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, cartoon, face painting και άλλους, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση ενώ θα απογειώσουν τη διάθεση όλων.

Δώστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!
Κ. Καραμανλή 151, Τηλ.: 2310 310 508, email: [email protected]
Wedding Thessaloniki, Catering Thessaloniki, ΓΑΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Γάμος Θεσσαλονίκη,Γαμος Θεσσαλονικη,γάμος θεσσαλονίκη,γαμος θεσσαλονικη,Κέτερινγκ Θεσσαλονίκη catering ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κέτερινγκ Θεσσαλονίκη,κετερινγκ θεσσαλονικη,catering θεσσαλονίκη,catering θεσσαλονικη